Eigen Declarabele Uren B.V.

FLEX B.V. oprichten

De zzp’er onderneemt met een rechtsvorm die 100% waterdicht is voor zowel de zzp’er als de opdrachtgever: de Declarabele Uren (FLEX) B.V. (DUBV). De zzp’er draagt verplicht premies werknemersverzekeringen e.d. af voor de uren die hij vanuit zijn speciale FLEX B.V. (DUBV) heeft gefactureerd aan zijn opdrachtgever. De opdrachtgever kan de BVIK’er met een gerust hart inhuren met een overkoepelende ketenaansprakelijkheidsverzekering bij Uniforce, assurance-verklaring door accountant, periodiek verklaring van goed betaling gedrag belastingen en met als bevestiging van dit alles de VUR.

Binnen BVIK wordt ondernomen met een Declarabele Uren (FLEX) B.V. volgens het Uniforce Concept.  Zzp’ers die via het Uniforce Concept ondernemen, hoeven niet bang te zijn dat hun arbeidsrelatie met de opdrachtgever gezien kan worden als een arbeidsovereenkomst.

Oprichting FLEX B.V.

De zelfstandig ondernemer richt samen met Uniforce Group een speciale FLEX B.V. op, de Declarabele Uren B.V. (DUBV). Deze bijzondere rechtsvorm heeft speciale statuten waardoor de zzp’er zichzelf kan detacheren aan opdrachtgevers. Elke opdracht is mogelijk, zonder risico. Jouw opdrachtgever heeft met het inhuren van Uniforce professionals 100% garantie dat hij geen werkgever is en geen loonheffing en sociale verzekeringspremies hoeft te betalen. Daardoor heb je alle vrijheid over de invulling en de duur van de opdracht.  Door de speciale statuten is er een arbeidsovereenkomst met de Declarabele Uren (FLEX) B.V. en nooit met de opdrachtgever waar de zzp’er werkt.